Workshop Botanisch tekenen met inkt

Wanneer ik met mijn kroontjespen en inkt aan de slag ga hoor ik niets meer. Ik ben volledig gefocust op de lijnen. Het fijne haarlijntje naar boven en dan de robuuste streep naar beneden.. bijna hypnotiserend! Een super leuke en ontspannende workshop.

 

Tijdens de workshop werk je met de kroontjespen, de nib (het kroontje) inkt en verf.  Met behulp van een lichtbak kun je heel gemakkelijk een eigen gekozen afbeelding overtrekken met de kroontjespen en inkt. Door te spelen met de diktes van de nib creëer je een mooi zwart wit lijnen spel. Denk aan een mooie print gecombineerd van tekst en decoratie. Een foto/portret. Of een prachtige mandala.

 

Je leert te spelen met de fijne haarlijntjes, de dikke strepen en de sierlijke krullen. Deze workshop is ideaal te doen voor iedereen!Door wat korte oefeningen kan iedereen hiermee aan de slag. Aan het eind van de workshop heb je je eigen set ansichtkaarten of een mooie poster gemaakt.

 

 

  • Duur workshop - 2 / 2,5 uur
  • Kosten €29,50 p/p incl. materiaal, koffie/thee en wat lekkers
  • Minimale deelname is 5 personen

Enthousiast geworden en zin in deze workshop? Neem dan contact op of kijk in de agenda wanneer je kan aanschuiven. Tot snel!