JoyStyle Tuinontwerp

Een hobby wordt je passie en je passie wordt je werk. Zo is JoyStyle Tuinontwerp ontstaan. Bij het renoveren van onze eigen tuin begon de interesse. Gevolgd door een cursus en als je reviews dan beginnen met: "Wat is het gaaf zeg", of "Hier hadden wij nooit aan gedacht, wat ontzettend leuk". "Ik heb ineens een hele andere kijk op onze tuin" dan is de cirkel rond. 

 

Toe aan een frisse blik op je tuin? Laat een ontwerp maken bij JoyStyle Tuinontwerp!


Ontwerp op maat:

JoyStyle Tuinontwerp geeft je een frisse blik op je tuin en zet in grote lijnen uit hoe de tuin ingedeeld kan worden op functionaliteit en gezelligheid. Dit kan met een gesprek bij je thuis, bij JoyStyle Tuinontwerp of kies voor een online ontwerp op maat. Bij JoyStyle krijg je dus geen advies in soorten tegels of tuinverlichting maar een nieuwe blik op je tuin met ideeën gebaseerd op jouw wensen. 

 

Online ontwerp op maat:

Een tuinontwerp neem de nodige tijd en is veelal prijzig. Daar heeft JoyStyle net een andere aanpak. Lever een goede plattegrond aan met maten en ligging van tuin. Stuur foto's van de tuin en geef duidelijk je wensen aan. Dan levert JoyStyle Tuinontwerp geheel online een verrassend en passend ontwerp.


Kies je voor JoyStyle Tuinontwerp dan kies je voor een originele kijk op je tuin. Een verrassend ontwerp, zowel voor de strakke tuin tot aan de landelijke cottage stijl!


Tot 300/500m2 tuin

Kosten ontwerp tot 300m2:

€250,- bij een online Tuinontwerp


Kosten ontwerp tot 500m2:

€350,- bij een online Tuinontwerp

 

Je betaald bij JoyStyle vooraf.

Liever eerst een afspraak bij je thuis? Vraag hier naar de mogelijkheden en kosten.


500 tot 1000m2 tuin

Kosten ontwerp tot 1000m2

€495,- bij een online Tuinontwerp


Bij een nog grotere tuin een offerte op maat.

 

Je betaald bij JoyStyle vooraf.

Liever eerst een afspraak bij je thuis? Vraag hier naar de mogelijkheden en kosten.


Beplantingsplan

Kosten voor een op maat beplantingsplan:

- tot 300m2    €95,-

- tot 500m2    €150,-

- tot 1000m2  €200,-

Aan de hand van een vragenlijst en het opsturen van je tuinfoto's realiseert JoyStyle Tuinontwerp een plan samen die is voorzien van plant/bloem namen, hoogtes en bloeiperiodes.

 Afspraak in de inspirerende JoyStyle Tuinkas

Tuinontwerp advies gesprek

Loop je vast op de inrichting van de tuin? Heb je alleen advies nodig om dat ene stukje van de tuin aan te pakken? Of weet je juist niet hoe of waar mee te beginnen? Dan is het ook mogelijk om op afspraak langs te komen voor een tuinontwerp advies gesprek. In een gesprek van circa 1,5 uur help ik met het aandragen van ideeën of het adviseren van het tuinontwerp. Kosten zijn per afspraak €65,-

  

Liever niet online of bij je thuis?

Stuur je de gegevens liever niet online op en wil je ook niet dat we bij je thuis afspreken? Dan is een afspraak bij JoyStyle Tuinontwerp ook mogelijk.

In plaats van alle gegevens online te versturen bespreken we in een afspraak van circa 1 uur alle wensen. Neem wel een plattegrond mee en foto's van de tuin. Kosten blijven gelijk zoals eerder aangegeven.

 

Een degelijk plan voor jezelf of een hovenier

Kies je voor JoyStyle Tuinontwerp dan ontvang je een duidelijk omschreven tuinplan waarmee je zelf of eventueel je hovenier mee aan de slag kan laten gaan.* 

 

Samen maken we je tuin weer een stuk mooier!

  Joyce Pera, JoyStyle Tuinontwerp

 

 

* Het JoyStyle Tuinontwerp plan geeft een nieuw inzicht in uw tuin maar houd geen rekening met lopende leidingen in uw tuin of de afspraken tussen buren. Denk hier aan wanneer je aan de slag gaat.