Workshop houtbranden (pyrografie)

Workshop Houten serveerplank branden:

Een stoere houten serveerplank die je naar eigen wens en creativiteit een mooie look kan geven met een prachtige mandala, mooie afbeelding of leuke tekst. Alles is mogelijk zelfs wanneer je denkt niet creatief te zijn. Leuk ter decoratie of als te gekke hapjes plank. Gegarandeerd bij elk etentje een succes! En dan die heerlijke geur van de brandpen die over het hout heen gloeit. Deze workshop vergeet je niet weer.

 

Workshop Houten Theedoos branden:

Je eigen persoonlijke houten theedoos met vier vakjes maak je nu heel eenvoudig met de workshop branden op hout. Door middel van leuke patronen, mooie teksten of juist persoonlijke afbeeldingen maak je een unieke theedoos. Elke keer wanneer je weer een theetje zet denk je weer terug aan een leuke workshop bij JoyStyle! 

Niet moeilijk en ontzettend leuk.

 

Workshop Houten Sieraden branden:

Een stoere set houten sieraden, hoe leuk! Bij JoyStyle Workshops creëer je door middel van Pyrografie je eigen look op een ring, armbanden(en), oorbellen of mooie hanger. De workshop is enigszins voor de creatieveling die van fijn werk houdt, misschien al eerder een brandpen heeft vast gehouden. Maar dat hoeft natuurlijk niet al is het een geduldig precies karweitje dus dat moet je liggen.

Met hulp van veel tips en trucs heb je aan het einde een leuke set van 3 houten sieraden en deze 3 stel je zelf samen.  


NIEUW: Workshop Houten Scrabble letters branden

Maak een leuke persoonlijke set scrabble letters! Een mooie decoratie voor thuis of een ideaal cadeau om weg te geven. Je krijgt 13 blokjes en kan daarmee een zin of losse woorden maken. Extra blokjes zijn bij te kopen voor €0,50 p/st. Door stencils maak je de perfecte letters. De letters op hout hebben een formaat van 9 x 9 cm per letter.


 

Voor alle bovenstaande workshops geldt:

  • Duur workshop - 2,5 uur
  • Kosten workshops - 29,50 euro p/p. Incl. materiaal, koffie/thee en een etagère met lekkers
  • Minimale deelname - vanaf 5 personen (Ben je met minder personen? Geef je dan op voor een open workshop)

 

Interesse? Neem dan contact op of kijk in de agenda wanneer je kan aanschuiven. Tot snel!